Всі категорії
Додати товар

Dior dior addict refill блискуча помада змінне наповнення

350 грн
Опис

Помада Christian Dior – розкіш для губ від всесвітньо відомого Дому моди
Ціна вказана за 1шт
Косметика для губ є в косметичці кожної жінки, адже вуста також потребують догляду. Це можуть бути як безбарвні засоби, так і з відтінком, що надають і підкреслюють красу. Вибір визначається метою, якої представниця прекрасної статі хоче досягти, точніше – образом та настроєм. Та і якість має велике значення. У цьому сенсі до чого не може бути претензій, так це до продукції Christian Dior. Зокрема, помади, які можна купити в Києві на сайті нашого інтернет-магазину за помірними цінами.

Чарівництво починається вже з того моменту, як ви берете тюбик до рук. Усі вони оригінально оформлені і принесуть задоволення вже одним своїм виглядом. Але, звісно, ця косметика цінна насамперед складом. Помади Christian Dior – це завжди модні та унікальні відтінки, які відображають сучасні тенденції. І, звичайно, висока якість виробництва і чудовий склад також входять до їх переваг.

Помада Christian Dior – і яскравий макіяж на весь день гарантовано!

Наприклад, у помади від Christian Dior лінійки Couture Colour входять мікросфери гіалуронової кислоти. А ця речовина, як відомо, чудовий зволожувач. Завдяки їй ніжна шкіра губ не пересихатиме. Водночас засіб може похвалитися чудовою стійкістю. Він майже невідчутний на вустах, не забивається у грудочки і надає розкішного кольору і спокусливого блиску. Couture Colour від Крістіана Діора — безперечний лідер у Києві та Україні, якщо судити з відгуків на нашому сайті.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари