Всі категорії
Додати товар

Набір mac superstar lashes to lips neutral - velvet teddy

1150 грн -11% 1029 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

MAC Superstar Lashes To Lips Neutral

Найкращі речі можна придбати втрьох із набором MAC Superstar Lashes to Lips Kit у нейтральному кольорі. Набір із трьома культовими продуктами бренду складається з туші, праймера для губ і помади, які гармонійно підкреслюють вашу природну красу та покращують вашу колекцію макіяжу.

Вміст набору:

MACStack Mascara 8ml.
Нанесіть кілька шарів за допомогою туші-бестселера від MAC. Цю стійку до злипання туш ідеально підходить для повторного нанесення протягом дня, і її можна нескінченно шарувати для індивідуального ефекту. У формі подорожнього розміру туш покращує ваші вії, надавши їм завидного об’єму та довжини.

Prep + Prime Lip 1,7g.
Зволожуюча безбарвна основа, призначена для підготовки шкіри губ до помади. Легкий бальзам допомагає покращити відтінок, запобігаючи розпливанню, для бездоганного та довготривалого покриття.

Матова губна помада – Velvet Teddy 3g.
Губна помада, відповідальна за стрімкий успіх MAC, Velvet Teddy – це кремова нюдова помада з повним покриттям, створена для того, щоб підкреслити ваші дуття. Матова помада забезпечує неперевершений пігмент для створення ілюзії природних повніших губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари