Всі категорії
Додати товар

Губна помада 5 в 1 з ефектом об'єму the one colour stylist 3,8гр

239 грн
Опис

Непокірний Н'юд
Вабливий Маув
Незабутня Фуксія

Отримай ефект пухкихі WOW-губ за допомогою губної помади з ефектом об'єму THE ONE Colour Stylist. Клінічно доведений миттєвий ефект збільшення об'єму разом з ефектом оптичного об'єму, зі зволожуючими компонентами у кремоподібній текстурі, що тримається до 8 годин.
Помада для збільшення об'єму губ: клінічно доведено, що вона миттєво збільшує об'єм і товщину губ
Кремова формула з ефектом оптичного об'єму завдяки перлинам зіркової форми
Інтенсивні пігменти, зволожуючі компоненти, розраховані на 8 години стійкості

Помада для збільшення об'єму губ, яка клінічно доведено надає губам більшої товщини та чіткості, а також збільшує їхню площу. Помада надає губам м'якого сяйва для оптичного ефекту об'єму та має ультракремову текстуру для легкого нанесення.

Технологія Instant Plumping – це гель для збільшення об'єму губ, який містить вітамін B3 та кофеїн. Під час нанесення технологія Instant Plumping стимулює мікроциркуляцію крові в губах, збільшуючи площу поверхні губ, завдяки чому вони виглядають більшими і повнішими, з більш чітким контуром і виразними лініями.

Комплекс UltraCreme – це кремова формула, збагачена зіркоподібними перлинами, які надають м'якого сяйва для оптичного ефекту об'єму.

Завдяки насиченим пігментам і зволожувальним компонентам ця помада миттєво дарує миттєвий насичений колір, який протримається до 8 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
7068902
7068902
Кривий Ріг
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари