Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Yves saint laurent rouge pur couture помада для губ

680 грн -12% 600 грн
Опис

YVES SAINT LAURENT Rouge Pur Couture Помада для губ новий тестер в коробці з кришкою заглушкою, відтінок 21 

Розкішний золотистий тюбик помади Rouge Pur Couture стане улюбленим косметичним засобом для кожної шанувальниці розкішного ефектного макіяжу. Цей шедевр розробила відома компанія Yves Saint Laurent. Помада Rouge Pur Couture подарує вашим губам м'якість, свіжість і привабливість. Також засіб чудово зволожує шкіру та насичує клітини корисними мікроелементами, щоб ви завжди чарівно усміхалися.

Інноваційна технологія Coloreveal гарантує бездоганне щільне нанесення та розподілення помади. Засіб м'яко розподіляється по всій поверхні губ, залишаючи на шкірі насичений стійкий колір. Пігмент помади прекрасно адаптується до природнього кольору шкіри губ, утворюючи унікальний тандем із природного відтінку та красивого декоративного покриття. Із багатої палітри кольорів ви зможете обрати відтінок помади, який личитиме саме вам.

Завдяки ніжній текстурі, помада не пересушує та не стягує шкіру. Також покриття не скочується та стійко тримається на губах протягом 8-и годин. Завдяки помаді Rouge Pur Couture ви зможете створити бездоганний, вишуканий та елегантний образ, який вражатиме серця чоловіків!

Перед замовленням, уточнюйте наявність. Продаю лише оригінальні
❗❗❗ ТЕСТЕРИ ❗❗❗

❤️Тільки оригінальна продукція;
❤️відправка новою поштою по безпечній оплаті;
❤️обмін і повернення не передбачено;
❤️ додаткові фото товару по запиту .

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sssss777
Perfumer
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була