Всі категорії
Додати товар

Набір рідких матових помад для губ allure matt perfect matt

149 грн
Опис

Набір рідких матових помад для губ Quiss Allure Matt Perfect Matt.
Набір стане справжньою паличкою-виручалочкою для сучасної дівчини, яка бажає створити справді ефектний спокусливий образ. Помада рівномірно лягає на шкіру, добре розтушовується й не западає в складки. Засіб не розтікається й не втрачає інтенсивності нового відтінку. Він приємно відчувається на губах і не має дискомфортної липкості.
Косметичний продукт виграшно підкреслить чуттєві лінії, забезпечить їм вишуканий матовий фініш і візуально додасть привабливу соковитість. Він містить активні інгредієнти. Помада підтримує найкращий рівень зволоженості епідермісу, делікатно пом'якшує та зміцнює його ефективно. Вона надійно убезпечить шкіру від агресивного впливу чинників довкілля та сповільнить процес її старіння.
Нанесіть необхідну кількість блиску на губи та рівномірно розподіліть. Наносьте від центру до країв, щоб уникнути занадто щільного шару в куточках. Для найбільшого ефекту нанесіть подвійний шар у центрі.

Для отримання знижки ПРЯМО СЕЙЧАС підписайтеся на нашу сторінку і, якщо можна, діліться посиланням у своїх соц.сетах на наш профіль:
https://shafa.ua/member/yana.v/about

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yana.v
SHOPVALD
Супер-продавець
Олександрія
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари