Всі категорії
Додати товар

Clinique - chubby stick - помада для губ

972 грн
Опис

Clinique - Chubby Stick - Помада для губ - Тон 02 - Whole Lotta Honey - Сливово-медовый - 3 г

Сухі, тьмяні губи - поширена проблема, через яку ваш загальний вигляд стає менш яскравим і здоровим. Звичайні помади часто посилюють цю проблему, роблячи губи ще більш пересушеними і недоглянутими.

Уявіть собі, що вам доводиться постійно наносити бальзам для губ або відчувати дискомфорт від сухості та тріщин на губах. Ще гірше уявити, що ваша улюблена помада не покращує, а посилює проблему, змушуючи вас соромитися своєї посмішки.

У цьому вам допоможе помада бальзам для губ Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm від Clinique. Цей засіб - не просто помада, а живильний бальзам, який зволожує і заспокоює губи, забезпечуючи насичений, яскравий колір. До його складу входять олія ши, олія насіння жожоба та олія насіння манго, які пом'якшують і розгладжують губи, забезпечуючи тривале зволоження. Результат? Зручне глянсове покриття, яке підкреслює вашу природну красу без шкоди для догляду. Попрощайтеся із сухими, тьмяними губами і скажіть «привіт» сяючій, здоровій усмішці з бальзамом для губ Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm від Clinique.

Оригінал, нові. Швидка доставка по Україні 1-2 дні. Найкраща ціна. Країна виробник: США, Канада. Замовляйте!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари