Всі категорії
Додати товар

Помада lambre

525 грн
Опис

Зустрічаи‌те ваші довгоочікувані помади!!! Нові трендові відтінки.
Ціна зі знижкою 500 грн!

Помади для губ Exclusive Colour були розроблені з використанням сучасних технологіи‌, які гарантують моднии‌ стильнии‌ макіяж і виняткову турботу: зволожуючи і оберігаючи шкіру губ, роблять і‌і‌ приємно м'якою на дотик. Надзвичаи‌но багата палітра складається з модних відтінків помади з чудовою текстурою.
Помада чудово наноситься, при цьому забезпечує стіи‌кість відтінку протягом всього дня.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
ЕМОЛЕНТИ відомі своєю доглядовою дією, вони чудово пом'якшують і розгладжують шкіру, що робить і‌х ідеальним інгредієнтом для губноі‌ помади.
Завдяки своі‌м властивостям вони впливають як на нанесення, так і на колір та блиск помади. Якісні емоленти дозволяють помаді краще розподілятися та запобігають і‌і‌ розмазуванню.

КАСТОРОВА ОЛІЯ насамперед зволожує та зменшує втрату вологи, завдяки чому розгладжуються зморшки на ніжніи‌ шкірі губ, а помада виглядає бездоганно.

МАСЛО ШИ отримане з плодів дерева каріте. Має потужні поживні та зволожуючі властивості, чудово розгладжує шкіру і прискорює і‌і‌ регенерацію. Масло Ши активізує процес відновлення клітин шкіри, надаючи і‌и‌ здорового вигляду. З'являється оксамитове відчуття від дотику.

Ваша аромафея АНЮТА

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бордовий
Класифікація:
Натуральна
Вид:
Зволожувальна
Текстура:
Тверда
Особливості:
Стійка
Формат:
Флакон
Екотренди:
Не тестувалася на тваринах
Продавець
marmol
marmol
Супер-продавець
Новомосковськ
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?