Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Фірмова помада для губ maybelline new york color sensational струмок

125 грн
Опис

Фірмова помада для губ Maybelline New York Color Sensational струмок

Вік: 18+
Класифікація: мас маркет
Об'єм: 5g
Зроблено в: Франція
Країна ТМ: США

Колір — 422 — Coral Tonic
Колір — 448 — Coral Flourish ПРОДАН
Колір — 527 — Lady Red ПРОДАН
Колір — 538 — Ravishing Rose ПРОДАН

Дивовижна губна помада від Maybelline New York запрошує вас по-новому поглянути на красу та багатство кольору! Об'ємні сяйні відтінки насичені чистими пігментами, що дають змогу насолоджуватися чарівним соковитим виглядом ваших губ так довго, як ви того забажаєте. Помада Color Sensational поєднує в собі візуальну красу декоративного косметичного засобу та поживну дію крему — з нею тонка та ніжна шкіра губ стане глибоко зволоженою й пом'якшеною завдяки медовому нектару, що входить до складу продукту.

Воістину шикарна палітра містить 68 найрізноманітніших відтінків, серед яких ви обов'язково знайдете відповідний до свого кольору або до сучасного настрою! Від сталевої троянди до шоколадного вибуху, від мандаринового сплеску до ягідної фантазії — багаті та соковиті кольори підкреслять красу вашої усмішки, завершуючи будь-який придуманий образ. А цінні компоненти з догляду продовжать молодість шкіри губ, день у день насичуючи її та роблячи м'якою й ніжною.

Ціна макіяжу, наприклад, 260 грн, а в нас мм

За термінами нічого підказати не можу, батч-код де є спроба сфотографувати, де потрібно поточковим. Ставлю статус бу, хоча всі позиції нові — СТОК, не зачіплені...

Пересилаю джастин, укр і новою поштою самовитяг у Києві

Обмін чи повернення не передбачений

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize