Всі категорії
Додати товар

Тонуюча олія, тінт для губ tanaçs sunset to the stars lip oil plumeria petals 4.5 мл. тинт

512 грн -2% 502 грн
Опис

Оригінал
4,5ml (повнорозмірне)

TANA÷S Sunset to the Stars Lip Oil — олія для миттєвого зволоження й розкішного блиску ваших губ, яка не тільки захищатиме їхню шкіру, але й додасть ніжного відтінку для ще більшої привабливості.

Олія для губ від TANA÷S — це ідеальний засіб для пом'якшення, захисту, позбавлення лущення та подразнень ніжної шкіри губ, створений на основі лікувальних властивостей натуральних олій і вітамінів. Глибоко зволожувальна формула, що живить, ефективно впливає на ніжну шкіру, позбавлену сальних залоз і тому обов'язково вимагає додаткового догляду.

Олія для губ діє ще ефективніше, ніж бальзами, створюючи на шкірі надійний захисний бар'єр від вітру, морозу, сонця. А натуральні олії в його складі активно доглядають і запускають процеси регенерації в епідермісі. Оновлювальний і захисний вплив TANA÷S Sunset to the Stars Lip Oil забезпечується завдяки:

Олія кокоса — зволожує та створює захисний бар'єр від негативних впливів погоди та втрати вологи, зберігає шкіру м'якою та гладкою.

Олії граната — активно живить, надійно захищає від подразнення й процесів старіння, забезпечує антиоксидантний ефект.

Вітаміну Е — запускає процеси відновлення клітин шкіри, відновлює захисний бар'єр.

Олія TANAÄS Sunset to the Stars Lip Oil гарантує губам відчуття м'якості та створить спокусливий блиск, зробивши губи візуально більшими. Воно надійно зволожуватиме та живитиме шкіру впродовж усього дня, позбавивши вас відчуття сухості, подразнень і тріщин. Засіб також можна використовувати як покриття після губної помади. Консистенція оливи створить на губах напівпрозорий глянсовий фініш.

Plumeria Petals — яскравий відтінок фуксії.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари