Всі категорії
Додати товар

Тінт для губ матовий стійкий peripera ink the velvet lip tint 029 cocoa nude

390 грн
Опис

Peripera Ink The Velvet Lip Tint 029 Cocoa Nude Тінт для губ матовий стійкий - зберігайте яскраві губи на цілий день з матовим тінтом Ink the Velvet Tint від відомого корейського бренду Peripera! В цьому засобі використовується революційна формула з пігментами високої інтенсивності, які природним чином забарвлюють ваші губи. Колір стає гладким і зберігається протягом дня. Створює оксамитове покриття із насиченим ефектним відтінком.

Використовується стійка формула з подвійним шаром еластомеру, який заповнює тонкі вигини ваших губ, щоб ви могли отримати м'який і шовковистий фініш. Тінт не сушить, легко наноситься, ретельно фарбує рельєф на губах та стійко тримається кілька годин.

Головним компонентом виступає гіалуронова кислота. Вона гарантує не лише рівний колір, а й глибоке зволоження. Завдяки чому губи не пересихають і максимально захищені від обвітрювання. Молекули води зберігаються у клітинах і затримуються там, надаючи шкірі еластичності та м'якості.

Розроблено з точним аплікатором, щоб формувати та окреслювати ваші губи для точного та ідеального нанесення.

Колекція кольорів, яка підходить до будь-якого кольору обличчя. Знайдіть свій фірмовий колір із нашого широкого вибору чудових відтінків!

Засіб не змащується та не тече!

Спосіб застосування: нанесіть потрібну кількість тінту на суху шкіру губ

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари