Всі категорії
Додати товар

Haus laboratories by lady gaga phd hybrid lip oil  олійка бальзам для губ

700 грн
Опис

Haus Laboratories By Lady Gaga PhD Hybrid Lip Oil - гібрид олії для губ і глянцевого блиску. Цей бальзам стане вашим незамінним супутником у дорозі, забезпечуючи зволоження та надаючи губам розкішного блиску з ніжним зволоженням.

Формула продукту поєднує властивості блиску для губ і бальзаму, приносячи безліч переваг, включаючи глибоке зволоження і створення об'ємного ефекту. У складі ви знайдете веганський колаген, який ефективно зволожує та підтримує пружність губ. Масло інжиру забезпечує додаткове зволоження, зміцнюючи природний бар'єр шкіри, а рослинний сквалан живить та дарує м'якість вашим губам.

Haus Laboratories By Lady Gaga PhD Hybrid Lip Oil не тільки надає губам природне сяйво, але також забезпечує догляд за ними, підтримуючи комфорт і доглянутий вигляд, захищаючи від усіх негативних впливів навколишнього середовища, а також перешкоджаючи сухості та процесам старіння. У міні-форматі він стане вашим незамінним супутником у будь-яких ситуаціях.

За результатами дослідження, проведеного незалежними експертами серед 51 учасника, 100% відзначили, що після застосування губи відчуваються доглянутими, комфортними, зволоженими та поживними. Haus Laboratories By Lady Gaga створює продукт, надихаючись та піклуючись про ваші губи на кожен день.

Відтінок Tint - напівпрозорий рожевий

Повнорозмірна. Об'єм: 7 мл

Оригінал із США

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари