Всі категорії
Додати товар

Лот. зволожувальна тональна основа нуль недоліків. роз 75, yves rocher

50 грн
Опис

10шт*1мл (10мл = 45грн)

Тональна Основа дарує бездоганне покриття, стійкість макіяжу та зволоження впродовж 24 годин**.

Новинка складається з 98% інгредієнтів натурального походження, до яких входить комплекс рослинних екстрактів. У складі формули – зволожувальна** клітинна вода Едуліса та Дика Ромашка зі зміцнювальними** властивостями, вирощена на власних полях бренда у Бретані згідно з принципами ековідповідальності та сталого розвитку. Решта 2% – інгредієнти, що забезпечують стабільність формули для безпеки продукту, а також мінеральні пігменти для комфорту текстури й збереження якостей продукту під час використання.

Висока концентрація пігментів створює ідеальне покриття, інтенсивність якого можна регулювати (від середнього до щільного) для бажаного результату. Згладжує пори, вирівнює поверхню шкіри, приховує недосконалості та робить шкіру бездоганною, не підкреслюючи сухість. Легка нежирна флюїдна текстура легко ковзає та наноситься, зливаючись із тоном шкіри й залишаючи напівматовий фініш та ефект оксамитової шкіри. Без ароматизаторів та спирту.

Рекомендації щодо застосування: Нанесіть невелику кількість тональної основи на обличчя за допомогою кінчиків пальців або пензля для макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize