Всі категорії
Додати товар

Праймер lumene invisible illumination instant glow uv primer spf30

365 грн
Опис

8 ml

Бренд Lumene надав багатьом жінкам можливість протягом усього дня не перейматися стійкістю макіяжу. Для цього виробник випустив функціональний косметичний засіб Instant Glow UV Primer SPF30. Праймер із серії Invisible Illumination – одночасний догляд та засіб для створення макіяжу.

Переваги продукту

За допомогою унікального флюїду, який готує шкіру обличчя до нанесення макіяжу, можна досягти ідеально гладкої та рівної поверхні без видимих ​​недосконалостей. Кожна крапля праймера Lumene це:

невидимий захист від ультрафіолетового випромінювання завдяки комплексу фільтрів SPF30;
додаткове зволоження та харчування корисними компонентами на клітинному рівні;
неперевершене сяйво на шкірі, освітлення необхідних ділянок;
гарантія стійкості макіяжу без необхідності його коригування протягом дня.
Як діє?

Легка консистенція багатофункціонального флюїду практично невідчутна на шкірі. Склад продукту збагачений арктичною водою з джерела та екстрактом насіння морошки, яке покращує колір та мікрорельєф обличчя. Ваша шкіра день у день перетворюватиметься, навіть без макіяжу. Комплекс сонцезахисних фільтрів перешкоджає впливу UVA та UVB-променів, які провокують фотостаріння.

Із чим використовувати?

Праймер Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF30 можна комбінувати з доглядовою сироваткою та будь-якими тональними основами від Lumene. Скористайтеся декоративною косметикою, основне завдання якої не лише приховати недоліки шкіри, а й повернути природну красу!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 8мл
Продавець
ilata.gq
ilata
Супер-продавець
Миколаїв
96% виконаних замовлень
Була