Всі категорії
Додати товар

Набір для макіяжу the history of whoo gongjinhyang: mi velvet make up special set

3325 грн
Опис

1) Gongjinhyang Mi Velvet Primer Base (40 мл+6мл) – база-праймер під макіяж.
Легка основа під макіяж з гладкою шовковистою текстурою, до складу якої входить комплекс «Розмиття пор», який приховує розширені пори і контролює секрецію шкірного сала, забезпечуючи гладку поверхню і підвищуючи адгезію наступних продуктів для макіяжу, таких як консилер або тональний крем. Він збагачений екстрактом квіток персика, який сприяє природному почервонінню шкіри за рахунок покращення кровообігу.

2) Gongjinhyang Mi Velvet Liquid Foundation NO.21(40 мл+6 мл) - рідка тональна основа.
Легка рідка основа насичена східними лікувальними травами створює бездоганну шкіру з 24-годинним покриттям. Він має формулу «Touch-Proof» з бархатистою поверхнею і запобігає змазуванню або перенесенню. Так само, як і основа Velvet Primer Base, ця рідка тональна основа Velvet також містить екстракт квіток персика, що надає обличчю сяючого та ніжного вигляду.

3)Gongjinhyang Mi Glow Бальзам для губ(1 г) -бальзам для губ.
Бальзам для губ у вигляді олівця, який надає відчуття зволоження та робить губи гладкими. Інгредієнти дорогоцінного каміння (корал, чисте золото, перли, бурштин) для створення здоровіших і зволожених губ. SPF10.

4) Gongjinhyang Mi Velvet Lip Rouge No 45 (1,3 г) -помада для губ.
Королівський Червоний: Насичений та інтенсивний основний червоний колір. Маючи шовковисту і приємну для шкіри текстуру, ця рідка помада для губ стане останнім кроком, щоб зробити ваш макіяж яскравішим, збагачена секретними корейськими королівськими інгредієнтами, сприяє циркуляції крові та миттєво пожвавлює тьмяні губи. Використовуйте цю помаду для губ, щоб наповнити губи яскравими квітами, створюючи м’який, гладкий і стійкий образ.

5) Gongjinhyang Mi Velvet Liquid Lip Rouge No.18 Rose Pink (2,1 г) -напівматова губна помада.
З маслом камелії. Не сушить губи.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
anettekiket
anettekiket
Полтава
55% виконаних замовлень
Була