Всі категорії
Додати товар

Антивікова основа під макіяж giordani gold 42118

297 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

424 грн
Опис

Антивікова основа під макіяж з пребіотичною сироваткою Giordani Gold Оріфлейм
код 42118
30 мл

Легка основа під макіяж бореться з тьмяністю, надаючи шкірі молодшого і свіжого вигляду.
Підходить для будь-якого відтінку шкіри
Підходить як основа для всіх тональних засобів GG
Невагоме, освіжаюче покриття
Опис

Формула з сироваткою надає ефекту праймера: миттєво розгладжує шкіру і вирівнює тон. Допомагає підготувати шкіру до подальшого нанесення макіяжу, подовжуючи його стійкість. Бореться із зовнішніми виявами втоми шкіри, надаючи їй молодшого і відпочилого вигляду.

Пребіотична сироватка захищає шкірний бар'єр, покращує текстуру та посилює сяйво шкіри, дарує почуття зволоженості.

Гіалуронова кислота забезпечує зволоження, необхідне для підтримки еластичності, подовжує молодість шкіри, підвищуючи її пружність і сяйво.

Омолоджувальні мікроперлини

миттєво надають шкірі неповторного сяйва молодості.

Використовуй перший крок, щоб підготувати шкіру до нанесення тонального або СС-крему – це підвищить стійкість тонального крему і створить більш гладеньке покриття.


Нанеси на чисту шкіру кінчиками пальців
М'яко розподіли по обличчю та шиї, дай вібратися
Уникай ділянки навколо очей
Підходить для використання з усіма тональними основами та CC-кремами GG, а також може використовуватися самостійно для отримання природного, досконалого покриття.

Гіалуронова кислота

Гіалуронова кислота відмінно пов'язує вологу, притягуючи і утримуючи кількість води, що у 1000 разів перевищує її власну вагу. Натуральна гіалуронова кислота, що міститься в шкірі, пом'якшує, зволожує та захищає. Гіалуронова кислота є компонентом ECM шкіри – позаклітинного матриксу – поряд з колагеном та еластином, складною гелеподібною мережею, що оточує клітини, яка робить шкіру міцною, гнучкою і пружною.

У Швеції морошку називають нашим улюбленим «лісовим золотом», і вона посідає особливе місце в шведській кухні і культурі. Незважаючи на те що витривала морошка здатна виживати при температурі значно нижче -40, її плоди бурштинового кольору вимагають дуже делікатного збору і зберігання, що робить її дуже затребуваною. Свіжа морошка, повна антиоксидантів, вважається винятковими ласощами, і звичайно її їдять приготовленою в джемах і сиропах. Високий вміст антиоксидантів в цих золотиавих ягідках робить їх чудовим б'юті-інгредієнтом, що допомагає доглядати за шкірою і додає сяйва.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
ksundelek
ksundelek
Супер-продавець
Миколаїв
85% виконаних замовлень
Була