Всі категорії
Додати товар

Realher "hold on to your dream" probiotic setting spray

400 грн
Опис

ОСОБЛИВІ ПЕРЕВАГИ – Сертифікований вільний від жорстокості · Веганський · Без парабенів · Без ароматизаторів · Без алкоголю · Натуральний фініш
Безспиртовий фіксуючий спрей, який миттєво фіксує макіяж і закріплює його, водночас зволожуючи та живлячи шкіру.

Тримайте пляшку на відстані 8-10 дюймів від обличчя, закрийте рот і очі та рівномірно нанесіть туман на шкіру. Уникайте розпилення в очі.

Цей фіксуючий спрей створює легкий дихаючий бар’єр, який покращує полотно, вирівнюючи вигляд макіяжу, зміцнюючи шкіру проти впливу навколишнього середовища та посилюючи зволоження. Формула швидко вбирається та допомагає зберегти ваш макіяж водостійким, стійким до переносу, поту та вологи.

Як наші інгредієнти роблять цей спрей найкращим закріпленням:

Бутиленгліколь: допомагає утримувати вологу, гарантуючи, що шкіра залишається зволоженою

Фермент Bacillus: ПРОБІОТИК. Включено через його потенціал для підтримки природної бар’єрної функції шкіри та загального здоров’я шкіри. Це також може зменшити запалення та стрес на шкірі. Він також може мати заспокійливу та кондиціонуючу дію на шкіру.

Фільтрат ферменту Saccharomyces: допомагає підтримувати шкіру зволоженою та потенційно покращує текстуру та відчуття закріплюючого спрею. Також відомо, що він допомагає захистити шкіру від ультрафіолетових променів сонця.

Гідроксіацетофенон: це не тільки антиоксидант, але й має антимікробні властивості, які можуть допомогти запобігти росту бактерій на шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
beaut...
beauty_commodity
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?