Всі категорії
Додати товар

Основа під макіяж для розгладження шкіри та звуження пор clarins

195 грн
Опис

Обʼєм 4мл. Новий .
Косметичний засіб Instant Smooth Perfecting Touch від торгової марки Clarins створений для того, щоб здійснювати повноцінний догляд за шкірою. Цей продукт має властивість моментального вирівнювання обличчя, а також ефективного впливу на шкіру. В одному засобі міститься одночасно і живильний продукт, і основа під макіяж.

Instant Smooth Perfecting Touch має дуже ніжну текстуру, яка рівномірним і дбайливим шаром лягає на шкіру, створюючи на ній невидимий другий шар шкіри. Плівка, яка утворилася, ефективно маскує як глибокі так і дрібні зморшки, робить пори менш помітними. Крім цього, продукт містить у собі мікропіщинки акації, які вбирають вологу і роблять зморшки менш помітними. Цей же компонент здатний захистити ніжну жіночу шкіру від втрати вологи. Захисною властивістю володіють і вітамін Е з активними інгредієнтами. Компенсаційний косметичний засіб стане незамінним помічником у тій ситуації, коли необхідно створити ідеально рівний тон обличчя, приховати явні недоліки. Його можна наносити як перед тональним засобом, так і в якості самостійного продукту.

Використовуйте засіб, що вирівнює колір обличчя, окремо або перед нанесенням макіяжу. Якщо Ви використовуєте його як базу під макіяж, зачекайте кілька хвилин, перш ніж наносити тональний крем або пудру. Ви можете також змішати цей засіб з тональним кремом Clarins.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?