Всі категорії
Додати товар

40 г 3в1 база праймер основа під макіяж кремова images repair capacity probeauty

195 грн -16% 165 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 40 г. Поставляється у флаконі з дозатором, поміщеному у фірмову картонну коробку.
Чудова вирівнююча база праймер під макіяж Images Repair Capacity Cream має три тонуючі кольори, які ідеально маскують усі недоліки за тоном та текстурою шкіри. Робить нанесення подальшого тонального засобу більш простіше та економнішим. Окрім маскуючого ефекту, база також нормалізує роботу сальних залоз та фіксує макіяж.
Коректор складається з трьох кольорів, які при нанесенні змішуються та працюють на всьому обличчі.
Рожевий коректор - приховує нерівності шкіри, вирівнює тон, маскує синці та пігментні плями.
Фіолетовий коректор – прибирає жовтизну обличчя, вирівнює тьмяний колір обличчя та дарує внутрішнє сяйво шкірі.
Зелений коректор – нейтралізує почервоніння, запалення та роздратуванняі також відмінно вирівнює тон, роблячи загальний виглядобличчя більш здоровим і доглянутим.В результаті, після нанесення, Ви отримаєте зволожену та підготовлену до нанесення макіяжу, шкіру. Всі недоліки приховані і тональний засіб лягають набагато краще, а макіяж тримається значно довше.
Спосіб використання: на очищену і зволожену шкіру нанесіть невелику кількість бази, що вирівнює, дайте їй вбратися і висохнути протягом 5-7 хвилин і можете приступати до нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40мл

Схожі товари