Всі категорії
Додати товар

Набір з люксовим омолоджуючим кушоном the history of whoo luxury golden cushion #23 special set

2620 грн
Опис

Склад набору The History of Whoo Luxury Golden Cushion #23 Special Set:
1.      The Whoo Luxury Golden Cushion Glow #23 13 g
2.      The Whoo Luxury Golden Cushion Glow #23 Refill 13 g*2 шт
3.      The Whoo Cheongidan Nutritive Essential Ampoule Concentrate, 8 мл

The History of Whoo Luxury Golden Cushion Glow SPF50+, PA+++ Антивіковий кушон із високим ступенем захисту від УФ SPF50 PA++ і ідеальним покриттям на 12 годин.
Кушон приховує пігментацію, пори та розгладжує зморшки. Містить інгредієнти для догляду за шкірою з ароматом пахощів Palace Slobang.
Омолоджувальний кушон містить королівський секретний інгредієнт Golden Sakura Wild Ginseng ТМ "Золотий женьшень", який надає шкірі сяйного та вологого вигляду.
Функціональна косметика: високоякісний продукт, захищає від ультрафіолетових променів SPF50+/PA+++. Скорочує зморшки, заспокоює шкіру, пошкоджену після перебування на сонці Крем робить тон шкіри природним і рівним, створює гладку, еластичну та ніжну шкіру. Освітлювальний і антивіковий ефект: Luxury Golden Cushion містить секретний інгредієнт палацу, подібний до засобу для догляду за шкірою. Дорогоцінний інгредієнт "Золотий женьшень" містить гірський женьшень, шовковицю, гриб струтовик і золото через твердотільну ферментацію, яка ефективно бореться з різними проблемами старіння, викликаними ультрафіолетовими променями на шкірі, і дає живлення та догляд. Відновлює суху шкіру та зволожує її.
Кушон ефективно оживляє тьмяну шкіру під час одночасного зволоження. Текстура легка, утворює невагому захисну вуаль на шкірі, яка ефективно блокує зовнішні подразники, захищає шкіру від дрібного пилу, надає водонепроникність і стійкість до поту.
Має високу зволожувальну здатність і високу приховучу здатність, що дає змогу створити зволожений і бездоганний макіяж у косметиці.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість засобу на косметичний спонж (у комплекті), потім розподілити рівномірно тонким шаром (легкими поплескувальними рухами) по всій поверхні обличчя та шиї.

Поживна ампула Cheongidan Nutritive Essential Ampoule Concentrate 8 мл
Спеціальний концентрат для догляду за шкірою обличчя, що забезпечує інтенсивне живлення та зволоження шкіри за рахунок додавання поживних та зволожуючих компонентів. Унікальна концентруюча текстура допомагає надовго зберегти шкіру зволоженою та сяючою.

Забезпечує інтенсивне живлення та зволоження шкіри.
Відновлює природне сяйво шкіри.
Допомагає зберегти шкіру зволоженою та сяючою протягом тривалого часу.
Допомагає покращити загальний тон шкіри та покращити текстуру.
Спосіб застосування: Нанесіть 2-3 краплі на обличчя, акуратно помасажуйте.
Термін використання сироватки: 10.2026

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой