Всі категорії
Додати товар

Набір з базою під макіяж the history of whoo gongjinhyang mi essential makeup base special set

1650 грн
Опис

Склад набору:
1. База під макіяж Gongjinhyang Mi Essential Makeup Base 40 мл (термін використання *****************воложуючий балансуючий тонер Gongjinhyang Essential Moisturizing Balancer 20 мл (термін використання 01.11.2026)
3. Поживна емульсія Gongjinhyang Essential Nourishing Emulsion 20 мл (термін використання 12.11.2026)

1. База під макіяж The History of Whoo Gongjinhyang Mi Essential Makeup Base призначена для догляду за віковою, тьмяною та сірою шкірою, схильною до небажаної пігментації та почервоніння. Засіб легко розподіляється, трохи матує, регулює роботу сальних залоз, полегшує нанесення тонального крему.. База під макіяж діє як декоративне і як засіб для догляду. Вона вирівнює мікрорельєф обличчя, запобігає забиванню інших продуктів у пори, згладжує нерівності, надає особі легкого природного сяйва.
Так само вона зволожує і пом'якшує шкіру, бореться з тьмяністю і запаленнями, має легку антибактеріальну властивість. Порошки дорогоцінного каміння допомагають приховати дрібні недоліки епідермісу, надають перламутрове сяйво та легке свічення шкірі.

2. Зволожуючий балансуючий тонер Gongjinhyang Essential Moisturizing Balancer 20 мл миттєво відновлює гідроліпідний баланс шкіри, порушену внаслідок вмивання. Тонер є підготовчим етапом догляду, який підвищує ефективність кожного нанесеного продукту.

3. .Gongjinhyang Essential Nourishing Emulsion 20 мл - висококонцентрована поживна емульсія заповнює нестачу вологи на поверхні шкіри та утримує її, не допускаючи появи ознак зневоднення. Поповнюючи нестачу вологи, емульсія знижує ризик формування нових зморшок, які часто виникають на сухій шкірі. Волога також заповнює наявні зморшки і в результаті робить їх менш вираженими та помітними.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • 40мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?