Всі категорії
Додати товар

Спрей для фіксації макіяжу urban decay all nighter make up setting spray 15мл

200 грн
Опис

ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛ! Спрей для фіксації макіяжу Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray. Об'єм 15 мл Новий. Оригінал. Нанесіть макіяж і зафіксуйте його. Використовуйте спрей All Nighter для свіжого, наче тільки що завданої макіяжу, який не розтане, не зблякне і не заб'ється в пори протягом 16 годин. Інноваційна формула спрею була розроблена спільно з косметичною компанією SKINDINÄVIA і протестована клінічно. Спрей All Nighter подходит для ВСЕХ типов кожи. Внутри: запатентованная технология контроля температуры Temperature Control, которая снижает температуру макияжа на вашей коже, повышая стойкость тональной основы, теней для век, румян и консилера.
Они останутся на своих местах и в жару, и в стужу, и в дождь и в мокрый снег (даже если он летит в лицо)! Результат? Ваша кожа выглядит более гладкой, а макияж сохраняется свежим весь день (или ночь).
Применение: хорошо встряхните. На расстоянии 20–25 см от лица распылите 2–4 нажатия Х-образно и Т-образно после нанесения макияжа. Об'єм 15 мл Не вскрывался

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sephorabeauty
sephorabeauty
Черкаси
60% виконаних замовлень
Була

Схожі товари