Всі категорії
Додати товар

Бб-крем для зрілої шкіри missha signature wrinkle fill-up bb cream spf37 pa++ номер 23, 44 мл

735 грн
Опис

Missha Signature Wrinkle Fill-Up BB Cream ББ-крем для зрілої шкіри SPF37 PA++, №23, 44 гр. ББ крем зі спеціальним филлером ефективно заповнює зморшки і розгладжує рельєф шкіри, володіє прекрасною приховує здатністю і омолоджує. Має матовий фініш. Продукт складається з 2-х засобів: - ББ-крем (бежевий) - особливий комплекс "Line Smoothing" ефективно заповнює глибину зморшок і пори, розгладжує рельєф шкіри і приховує недоліки. - Есенція (біла) - до складу входить зміїний пептид Syn-Ake і нейропептиди, які володіють дією ботокса і ефективно омолоджують.

Ефективні інгредієнти:

Зміїний пептид Syn-Ake — це синтетична речовина , яка імітує функції зміїної отрути, давно відомого як приголомшливе засіб у боротьбі з віковими змінами шкіри. Він розслабляє мімічні м'язи, що дозволяє зменшити рухову активність особи і запобігти появі зморшок. Безпечна заміна ботоксу.

Фулерен - допомагає запобігти процесам старіння, розгладжує вже існуючі зморшки та запобігає появі нових, відбілює пігментацію і має протизапальну дію. Ефективно зволожує шкіру і підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу.

Ніацинамід - прискорює процес оновлення клітин, зменшує кількість зморшок, зволожує, очищає і звужує пори, захищає від дії вільних радикалів.

Аденозин— один з найбільш часто використовуваних компонентів при боротьбі з віковими змінами. Підтягує, розгладжує зморшки, прискорює метаболізм і запобігає вікові зміни.

Масло солодкого мигдалю - володіє протимікробною та антиоксидантною дією, усуває лущення, сухість і роздратування. Сприяє розгладженню невеликих зморшок, вирівнювання мікрорельєфу шкіри, поліпшення тургору, посилення синтезу колагену.

Ретинол - володіє вираженим антиоксидантним потенціалом, пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність, сприяє розгладженню невеликих зморшок.

Масло жожоба - проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом — регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.

Гідролізований колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливою дією, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість засобу (зазвичай вистачає одного натискання на дозатор), змішайте есенцію-філлер з тональним кремом. Рівномірно розподіліть ББ-крем по поверхні шкіри пальцями, спонжем або пензлем.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize