Всі категорії
Додати товар

Антивіковий вв крем (№23) missha signature wrinkle filler, 44 г

790 грн
Опис

Це крем класу люкс. Даний BB крем ідеально лягає на шкіру, заповнюючи зморшки, пори і вирівнюючи її поверхню. Ефект приховування всіх зморшок криється в гелевому “наповнювачі” зморшок. Wrinkle Filler BB Cream зробить Вашу шкіру більш молодою, “скине” c десяток років з Вашого обличчя!
Як і будь-який інший ВВ крем, Missha Signature Wrinkle Filler BB Cream також добре вирівнює тон обличчя, маскуючи дрібні недоліки шкіри (купероз, пігментні плями , веснянки).
Разом з цим крем також є засобом догляду – ефективно живить ніжну шкіру обличчя, відновлює її структуру і захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Унікальна формула крему має чотириступінчасту систему догляду:
1. Антивіковий догляд. До складу ББ-крему входять аденозин (сильний антиоксидантний ефект), пептиди Syn-Ake (запобігає появі зморшок) і Decorinyl (робить шкіру еластичною і відновлює щільність шкіри), новий пептидний комплекс Neuropeptide (активує клітинний метаболізм).
2. Глибоке зволоження. До складу Missha M Signature Wrinkle Filler BB Cream входить одна з різновидів гіалуронової кислоти – Hydra plumper (глибоке зволоження шкіри + ефективна боротьба зі зморшками), гідролізований колаген, комплекс Multivita Ceramide (ретинол, токоферол, Ceramide 3, Linolenic Acid).
3. Глибоке очищення і звуження пор – екстракт троянди, що містить флавоноїди і танін для зняття подразнень і зволоження шкіри, і Fresh Herb Complex – комплекс з екстрактів евкаліпта, м’яти і чайного дерева.
4. Захист шкіри. До складу Signature Wrinkle Filler бб крему входять похідні вітаміну Е, одного з найпотужніших антиоксидантів, SLLS – шкірний липид, схожий за своєю будовою з церамідамі шкіри, Cholesterol і Fat Acid, які збільшують природні захисні механізми в шкірі і контролюють рівень її зволоженості, а також комплекс рослинних інгредієнтів, які надають потужний антиоксидантний ефект – Multi Fruit Complex, Oriental Flower Complex, Sweet Alpine Complex, Je-Ju Flower Complex, Berry Complex and Collagen Water.
Захист від сонця: SPF37 / PA ++

Тип шкіри: підходить для всіх типів шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize