Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Кушон images moisture beauty cream concealer № 1, 2

329 грн
Опис

Кушон IMAGES Moisture Beauty Cream Concealer № 1, 2 (20г) універсальний: Властивості: Має легку текстуру, універсальний відтінок, який підлаштовується під тон шкіри. Він відмінно розгладжує і зволожує шкіру обличчя. Маскує різноманітні висипання, почервоніння, але при цьому не створює ефекту маски.

Склад: Родіола рожева(Phodiola Rosea) - зволожує, тонізує і захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Женьшень(Panax Ginseng) - розгладжує зморшки, підсушує висипання.

Императа циліндрична (Imperata Cylindrica) - глибоко зволожує шкіру і утримує вологу в клітинах, завдяки чому проходять відчуття сухості і лущення. Результат: Після нанесення шкіра стає гладкою і шовковистий Має рівний тон і легке сяйво зсередини. Відмінно приховує почервоніння і лущення. Можна використовувати як самостійне тонуючий засіб, а також доповнити пудрою або іншими засобами.

Спосіб застосування: На чисту і суху шкіру нанесіть тонуючий кушон за допомогою спонжа, який є в комплекті. Розподіліть рівномірно по обличчю, не забуваючи про плавний перехід до шиї і лінії росту волосся, вуха. Дайте вбратися і просохнути протягом 5-10 хвилин і можна наносити інші кошти

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lilveyn
Mar_Lin
Херсон
74% виконаних замовлень
Була