Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Преміальний регенеруючий бб-крем epl premium medi bb cream spf45 pa++ dr. oracle 40ml

1025 грн
Опис

Терін: 22.07.2023

Бездоганний тон шкіри за декілька хвилин!

BB крем EPL Premium Medi BB Cream SPF45 PA++ Dr. Oracle - це преміальний заспокійливий та регенеруючий BB-крем для обличчя.

EPL (Eplheal Post Laser) - професійна лінія для захисту роздратованої шкіри після косметичних процедур (включаючи лазерні).

Ключові особливості:
- Відновлює захисний бар‘єр шкіри;
- Відбілює;
- Захищає від УФ-випромінювання (SPF45+ PA+++);
- Заспокоює пошкоджений епідерміс;
- Має антивіковий вплив.

Активні компоненти:
1. Відновлюючий комплекс Repair Control - це лізат біфідобактерій, що містить вітаміни та мінерали, які сприяють регенерації та освітленню шкіри, зволожують, сприяють відлущуванню верхнього шару епідермісу, перешкоджають старінню шкіри, оновлюють шкіру.
2. Східна роса Oriental Dew Drop – це природний кристал білого кольору, секрет краси та молодості родом з Китаю. Даний мінерал надає шкірі сяйва, усуває недоліки та пігментні плями, має протизапальну та антиоксидантну дію, захищає шкіру.
3. Рослинні цераміди EPL-C екстракти квіток базиліка, календули, братки. Квітки базиліка мають протизапальний та антиоксидантний ефекти, тим самим відновлюючи шкіру. Запобігають появі прищів, повертають шкірі пружність, наповнюють життєвою силою.
4. Фітосфінгозин є комплексом рослинних церамідів, які підвищують пружність шкіри, повертають їй здоров'я і сяючий вигляд.
5. Нікотинова кислота має відбілюючий ефект, вирівнює колір обличчя, а також зволожує шкіру.
6. Аденозин сприяє скороченню зморшок, стимулює синтез колагену, повертає шкірі пружність і молодість.

Об´єм: 40мл

Тон: №23 (натуральний беж)

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
80% виконаних замовлень
Була