Всі категорії
Додати товар

Кушон images moisture beauty cream concealer no1 (20 g) колір натуральний

180 грн -3% 175 грн
Опис

Кушон images moisture beauty cream concealer No1 (20 g) колір натуральний

Кушон IMAGES Moisture Beauty Cream Concealer No1 (20г) універсальний: Властивості: Має легку текстуру, універсальний відтінок, підлаштовується під тон шкіри. Він чудово згладжує та зволожує шкіру обличчя. Маскує різноманітні висипки, почервоніння, але водночас не створює ефекту маски.

Склад: Родіола рожева (Phodiola Rosea) — зволожує, тонізує й захищає шкіру від негативного впливу довкілля. Женьшень (Panax Ginseng) — згладжує зморшки, підсушує висипку.

Імперату циліндрична (Imperata Cylindrica) — глибоко зволожує шкіру та утримує вологу в клітинах, завдяки чому проходять відчуття сухості та лущення. Результат: Після нанесення шкіра стає гладкою й шовковистою. Має рівний тон і легке сяйво зсередини. Чудово приховує почервоніння й лущення. Можна використовувати як самостійний тонувальний засіб, а також доповнити пудрою або іншими засобами.

Спосіб застосування: На чисту та суху шкіру нанесіть кушон, що тоне, за допомогою спонжа, що міститься в комплекті. Розподіліть рівномірно обличчям, не забуваючи про плавний перехід до шиї та лінії росту волосся, вуха. Дайте увібратися й просохнути впродовж 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knopochkalav
Ценопад
Київ
82% виконаних замовлень
Була