Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний колагеновий вв-крем enough collagen moisture bb cream spf47 pa

265 грн
Опис

Зволожувальний колагеновий ВВ-крем Enough Collagen Moisture BB Cream SPF47 PA+++, 50 мл
Зволожувальний BB крем із колагеном Collagen moisture BB Cream SPF47 PA+++ від корейського бренда Enough приховує вади та забезпечує антивіковий догляд за шкірою обличчя та шиї. Засіб добре відповідає будь-якому типу шкіри й адаптується під будь-який тон.
У складі крему міститься колаген, який є будівельним білком, живлячи шкіру та стимулюючи її до вироблення свого природного колагену. Він зміцнює клітини шкіри, підтягує її, надаючи ефект ліфтингу, у такий спосіб шкіра стає гладкою, щільною та пружною.
BB-крем допомагає замаскувати дрібні вади шкіри, створити макіяж, який би мав бездоганний та природний вигляд. Завдяки антивіковим компонентам у складі допомагає підтримувати шкіру молодою та доглянутою. SPF 47 та PA+++ додатково захищають від агресивного впливу UVB і UVA-променів.
Містить фізичний УФ-фільтр.
Collagen moisture BB Cream SPF47 — випускається в одному адогтивному відтінку, який підлаштується під ваш тон шкіри. Підійде всім, крім власниць "фарфорової" світлої шкіри.
Спосіб застосування: Нанести ББ крем на попередньо очищену шкіру, почекати кілька хвилин, потім продовжити нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари