Всі категорії
Додати товар

Bb-крем з центеллою 23 тон purito cica clearing bb cream 30 ml

500 грн
Опис

Ідеальний засіб на кожен день PURITO Cica Clearing BB Cream забезпечує гарний колір і природний, сяючий фініш. Захищає шкіру від впливу UVA і UVB променів протягом дня.

Стійка формула вирівнює тон шкіри, приховує недосконалості, а також прекрасно заспокоює і відновлює шкіру завдяки вмісту в складі екстракту центелли азіатської, ніацинаміду, пантенолу.

У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко вбирається, не залишає липкості і відчуття тяжкості.

Засіб не містить штучних ароматизаторів, ефірних масел, шкідливих інгредієнтів, які можуть викликати роздратування шкіри, завдяки чому відмінно підходить будь-якого типу шкіри, включаючи чутливий.

23 Natural Beige - натуральний бежевий.

Екстракт центелли азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає подразнення і набряклість, надає загоює і антибактеріальну дію.

Ніацинамід покращує бар’єрні функції шкіри, регулює процеси відновлення і регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.

Аденозин впливає на синтез колагену і еластину. Зменшує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.

Мадекассова кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Омолоджує впливом, оновлює і активно зволожує клітини епідермісу.

Застосування:
Нанесіть на обличчя необхідну кількість засобу, розподіліть по шкірі обличчя за допомогою подушечок пальців, пензля або спонжа. Зачекайте пару хвилин, щоб крем адаптувався під відтінок вашої шкіри.

Особливості:
pH 6,5±1
SPF38 / PA+++
Не тестується на тваринах
Упаковка вироблена з матеріалу придатного до переробки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
oleandras
La Shop
Супер-продавець
Хмельницький
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари