Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний bb крем для обличчя 3w clinic bb cream uv sun block 50 мл

235 грн
Опис

Багатофункціональний ББ крем дозволяє замаскувати шкірні недосконалості, дарує особі ніжне сяйво та надійний захист від ультрафіолету. Крем з нежирною зволожуючою текстурою добре розподіляється по шкірі, заспокоює її, усуває лущення, створює природне покриття, завдяки якому обличчя виглядає свіжішим і доглянутішим, а макіяж тримається стійко протягом тривалого часу.

Високий сонцезахисний фільтр SPF50+ PA+++ дозволяє нейтралізувати негативний вплив UVA та UVB променів, оберігає шкіру від сонячних опіків, появи пігментації та фотостаріння.

Крім чудових декоративних та сонцезахисних властивостей, крем є прекрасним доглядовим засобом: день за днем ​​оздоровлює шкіру, допомагає впоратися із запаленнями, контролює роботу сальних залоз та попереджає появу жирного блиску.

У складі бб крему екстракти зеленого чаю та інші натуральні компоненти.

Екстракт зеленого чаю підходить для догляду за шкірою різного віку: завдяки антисептичним та антибактеріальним властивостям використовується для оздоровлення проблемної шкіри, у тому числі і у підлітків. Екстракт зеленого чаю допомагає зняти запалення та почервоніння, усунути зайву жирність, сприяє очищенню та звуженню пор, дарує шкірі матовість та гарний колір.

Не менш корисний зелений чай і для зрілої шкіри: впливаючи на клітинному рівні, активізує обмінні процеси, посилює мікроциркуляцію в тканинах, стимулює вироблення власного колагену шкіри, завдяки чому покращується структура шкіри, вона розгладжується, стає більш пружною.

Високий вміст кофеїну зменшує застійні явища, допомагає впоратися з темними колами та «мішками» під очима.

Потужні природні антиоксиданти захищають шкіру від агресивних факторів довкілля та впливу вільних радикалів.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру, рівномірно розподілити та почекати, поки крем «усідеться», потім продовжити нанесення макіяжу.

Об'єм 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?