Всі категорії
Додати товар

Вв-крем для обличчя lcf spf 30 тон 1, 45 мл

75 грн
Опис

В наявності три паковання крему. Дві пачки нові не відкриті 88 гривень, одне паковання не використане, але відкрите, не торкався кольору, для мене темний, віддавши дешевше за 75 грн.

Характеристики товару ВВ-крем для обличчя LCF SPF 30 тон 1, 45 мл
Бренд
Країна виробництва
Китай
Тип
ВВ-крем
Клас
Масс-маркет
Вікова категорія
18+
Текстура
Кремоподібна
Покриття
Легке
Призначення
Вирівнювання тону обличчя
Ступінь захисту
SPF 30
Опис товару ВВ-крем для обличчя LCF SPF 30 тон 1, 45 мл
Якщо ви перебуваєте в пошуках оптимального ВВ-крему, зверніть увагу на засіб бренда LCF. Косметичний продукт допоможе вирівняти відтінок обличчя та приховати вади.

Переваги продукту

Засіб легкої консистенції приємний у застосуванні. ВВ-крем невідчутний на шкірі, не створює ефекту маски. Він рівномірно розподіляється на поверхні обличчя й адаптується під колір шкіри. Така особливість потішить прихильниць природного макіяжу.

До складу косметичного засобу входять активні компоненти, які захищають шкіру від UV-випромінювання. ВВ-крем не забивається в зморшки, а навпаки — допомагає замаскувати їх.

Б'юті- поради

Крем можна застосовувати як окремий продукт, так і як основу під щільний тональний засіб. Щоб завершити макіяж, можна скористатися матувальною пудрою.
Склад товару ВВ-крем для обличчя LCF SPF 30 тон 1, 45 мл
Water, Steareth-21, Sorbitan Sesquioleate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Silica, Bht, Methylparaben, Propylparaben, Iodopropynyl Butylcarbamate, Uvinul® A Plus Granular, Uvinul®Mc 80, Ci77891, Ci77491, Ci77492, Ci77499.
Як використовувати ВВ-крем для лица LCF SPF 30 тон 1 , 45 мл
Нанесіть засіб у центрі обличчя кінчиками пальців, пензлем або спонжем. Розтушуйте його в напрямку до контурів для бездоганного тону.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари