Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий бб крем з екстрактом слизу равлики farm stay visible difference snail bb...

230 грн
Опис

Код 253

Відновлювальний ВВ крем, який не тільки маскує недоліки шкіри, створює на обличчі гладке покриття, але і усуває їх. Visible Difference Snail BB Cream лікує шкіру, зволожує, освітлює, позбавляє від пігментації.

• Омолоджуючі відновлювальні властивості Visible Difference Snail BB Cream забезпечуються наявністю в його складі равликового муцина в кількості 500 мг. Цей натуральний компонент насичений мікроелементами, благотворно впливає на стан будь-якої шкіри, в тому числі сухої і особливо чуттєвої. Загоювальні, відновлюючі властивості равликового муцина сприяють розсмоктуванню рубців і шрамів, усуненню акне. Крім того, муцин знезаражує шкіру, попереджаючи запалення, освітлює, вирівнює тон, прибирає пігментацію.

• Колаген і еластинові волокна в його складі забезпечують зволоження шкіри, підтримку її тонусу і еластичності.

• Хітозан і гліколева кислота активно включаються в процеси клітинного оновлення, сприяють регенерації клітин шкіри, загоєнню ушкоджень.

• Алантоїн підтримує ліфтинг-ефект, розгладжуючи зморшки, повертає шкірі еластичність.

• Високий ступінь сонячної захисту SPF 40 PA ++ мінімізує вплив на шкіру сонячного ультрафіолету.

ВВ крем південнокорейської косметичної компанії Farm Stay прекрасно справляється з функцією бази, маскує недоліки шкіри (приховуючи розширені пори і зморшки), утримує макіяж, не дає глянцевого ефекту, підвищує пружність і еластичність, покращує колір шкіри.

Застосування: Останнім етапом догляду нанести в достатній кількості ВВ крем, розподілити по обличчю, створити рівне покриття.

50 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари