Всі категорії
Додати товар

Акція!!! тональний кушон veze clear cover beauty linasi 20мл

155 грн
Опис

Тональна пудра Beauty Linasi - доглядовий засіб з легкою текстурою та універсальним відтінком, який вирівнює рельєф шкірного покриву обличчя, добре маскує запалення та висипання, пігментні плями та ластовиння, недоліки епідермісу.

Кушон лягає на шкіру тонким шаром, не створюючи при цьому ефекту маски. Надає шкірі шовковистості та гладкості. Кушон не тільки затушовує дефекти шкіри, а й активно живить та захищає шкіру. Завдяки натуральному складу косметичний продукт ідеально підходить для всіх типів шкірного покриву обличчя.

Активні інгредієнти кушону:

Родіола рожева - унікальна рослина, екстракт якої відмінно тонізує та зволожує шкіру, посилює імунопротекцію дерми, підвищує захисні функції шкіри проти впливу негативних факторів навколишнього середовища, сонячної радіації та ультрафіолетових променів.

Екстракт женьшеню має у своєму складі цінні речовини — сапоніни, які нормалізують кровообіг та посилюють обмінні процеси у клітинах, стимулюють оновлення клітинної тканини на молекулярному рівні. Екстракт насичує шкіру вітаміном С та вітамінами групи В та Е, пептидами та корисними мікроелементами.

Імперата циліндрична глибоко насичує шари епідермісу вологою, оптимізує водно-ліпідний баланс, усуває лущення та стягнутість шкіри.

Переваги застосування:

Ідеальне маскування. кушон при нанесенні створює рівне покриття, яке відрізняється природним відтінком і непомітно на обличчі. Успішно маскує всі недоліки шкірного покриву, заповнює та вирівнює заломи, шкіра стає бархатистою та щільною.

Оздоровлення. Тональна пудра не тільки чудово маскує нерівності, плями та сліди рубців від постакне, а й лікує шкіру. Активні компоненти у складі кушон нейтралізують патогенні бактерії та віруси, попереджають дерматологічні проблеми епідермісу, прибирають вогнища запалення та подразнення.

Інноваційна формула. При необхідності приховати серйозні проблеми шкірного покриву можна нанести другий шар пудри. Шовковиста текстура не обтяжує шкіру, не викликає стягнутості та дискомфорту, не обсипається і не скочується протягом дня.

Способи застосування кушона:

Вирівнювання тону: нанесіть кушон, щоб приховати недосконалість.
Маскування пор: використовуйте кушон на зони з розширеними порами, щоб створити гладку поверхню.
Контуринг: використовуйте кушон у темному відтінку, щоб підкреслити форму обличчя.
Матування: нанесіть крем-пудру на обличчя, щоб усунути блиск і створити матовий відтінок.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 20мл