Всі категорії
Додати товар

Eva skin clinic collagen bb cream - light

550 грн
Опис

Eva Skin Clinic Collagen BB Cream - 2 варіанти: Light та Medium Shade
Єва антивіковий bb-крем із колагеном і захистом від сонця SPF 25
середнього відтінку
За властивостями bb-крем - це зволожувальний крем з тонувальним ефектом. За складом він у рази кращий за класичний тональний крем. На відміну від основи він має здатність підлаштовуватися під колір шкіри.

Останній прорив у царині тривимірної графіки від Єва забезпечує більш гладку, пружну і природну шкіру завдяки потрійному коригувальному впливу на поверхню, глибину та об'єм зморшок.

ПОВЕРХНІСТЬ: натуральний морський колаген зволожує шкіру, а натуральний екстракт квітів акмелли підвищує пружність шкіри.

ГЛИБИНА: наночастинки глибоко проникають у клітини шкіри, несучи вітаміни, які стимулюють природне виробництво колагену.

ОБ'ЄМ: новий колаген заповнює зморшки, роблячи шкіру молодшою.

Найефективніше рішення для вашого кольору обличчя; у його багатій формулі використовуються новітні 3D-технології, що забезпечують 5 миттєвих ефектів: покриття, зволоження, поглинання надлишків олії, захист від сонця SPF 25 і антивікову дію.

Колаген є потужним зволожувальним агентом, оскільки він здатний утворювати на шкірі захисну плівку, що зберігає її вологість.
Сонцезахисні фільтри забезпечують відмінний захист від шкідливих сонячних променів.
Ніацинамід (вітамін B3) і екстракт солодки в поєднанні один з одним діють як засіб, вирівнюючи тон шкіри і зменшуючи її пігментацію.
Екстракт квітів акмелли впливає на зморшки; він впливає на свою поверхню, глибину та об'єм з використанням новітніх 3D-технологій, які зменшують ознаки старіння.
Збагачений мінеральними пігментами та мікросферами кремнезему, які покращують текстуру шкіри та надають їй гладкості, бархатистості, відсутності олій та рівномірного покриття шкіри.

СКЛАД:
вода, циклопентасилоксан, етилгексилметоксуциннамат, діоксид титану, гліцерин, октокрилен, гліцириза, листя глабри (солодки), екстракт, тригліцерид капріка, октилдодеканол, ніацинамід, гідроксіетилакрилат / натрію акрилоїл-таурил-диметилетилдиметиленакрилат, акрилоїлдиметиленовий ефір, акрилоїлдиметиленова кислота, розчинний колаген, ізононіл ізононаноат, пропіленгліколь, октилдодецил глюкозид, диполігідроксистеарат, ароматизатор, феноксіетанол, алюмосилікат натрію, калію, діазолідинілсечовина, децил глюкозид, гекторит стеаралконіум, пропілен метилпарабен, силікагель-парабен, екстракт квітів спілантеса акмелли, пропілантепарабен, ксантанова камедь.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть тонким шаром на обличчя та шию й акуратно розподіліть кінчиками пальців. Для більшого покриття нанесіть другий шар.

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ:
- Тільки для зовнішнього застосування.
- Уникайте контакту з очима.
- Не наносьте на пошкоджену шкіру.

СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати при температурі нижче 30 градусів С протягом 3 років з дати виробництва.

УПАКОВКА:
Картонна коробка з флаконом 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
lordik13
lordik13
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
97% виконаних замовлень
Був