Всі категорії
Додати товар

Anjo natural cover snail sun bb cream spf50 50ml равликовий bb крем

220 грн

розпродаж до 16 Травень

176 грн
Опис

Вік: 18+
Тип шкіри: всі типи
Об'єм 50 мл
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея

Anjo Natural Cover Snail Sun BB Cream SPF50+PA+++ 50ml BB крем для обличчя з високим вмістом муцину равлика виробництва Південна Корея
Равликовий BB крем для обличчя Cover Snail BB cream — це засіб із равликовим муцином. Муцин славиться своїми регенерувальними здібностями, позаяк містить алантоїн (загоює й регенерує тканини), мідні пептиди (стимулюють вироблення колагену), антимікробні пептиди (зменшує запалення), комплекс вітамінів і білків, що сприяють живленню й оновленню шкіри. Cover Snail BB cream випускається в одному кольорі з домішкою перламутрових частинок, що підсвічують обличчя. Підлаштовується під тон вашої шкіри. Відтінок на світлині на смаглявій шкірі. Крем так само може застосовуватися як база під макіяж. Пахне приємно та не викличе негативної реакції навіть у алергіків. Розподілається по шкірі легко, має натуральний ефект. Максимальний сонцезахист на рівні SPF 50 захищає від UVA/UVB променів. Добре вирівнює тон шкіри, залишаючи після себе тонке покриття.

Функції продукту забезпечують олію жожоба, гіалуронова кислота, нінацинамід і бджолиний віск.

Спосіб застосування: Нанести трохи BB крему на шкіру за допомогою пальців, пензля або спонжа. Дайте BB крему увібратися (3-5 хвилин), завершіть макіяж, за потреби нанесіть пудру.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари