Всі категорії
Додати товар

Універсальний вв крем missha m perfect cover bb cream № 23 - 50г

437 грн
Опис

Універсальний ВВ крем Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ No. 23

Мрія – краса без фотошопу. Це реально!

Missha M Perfect Cover BB Cream - найперевіреніший і найпопулярніший засіб серед ВВ кремів марки Missha.

Найпопулярніший на сьогоднішній день BB Cream Missha у світі! Крем отримав 1 місце на Powder Room (Корейська Онлайн Beauty Спільнота).

Багатофункціональний, універсальний ВВ крем з ефектом вирівнювання тону обличчя. Захищає від шкідливого ультрафіолету та чудово приховує почервоніння, небажану пігментацію та дефекти шкіри. Сприяє усуненню зморшок, дарує свіжість, ефективно зволожує шкіру, робить її гладкою та сяючою. Найпростіший шлях до ідеальної шкіри!

Натуральне, «невидиме» покриття, чудовий маскуючий ефект, відбілювання пігментних плям, інтенсивне зволоження, покращення текстури шкіри завдяки рослинним екстрактам та поживним інгредієнтам.

У складі цього крему присутній екстракт розмарину, екстракти полину та гарбуза, олія з насіння троянди та жожоба, олія макадамії, екстракт водоростей, екстракт ікри, колаген та гіалуронова кислота, арбутин. Екстракт ромашки має загоювальний і заспокійливий ефект. Завдяки своєму складу крем підтримує тонус шкіри, робить її пружною, підтягнутою, добре зволожує та живить вітамінами.

Тип шкіри: підходить для всіх типів шкіри, у тому числі проблемної та чутливої.

Відтінок: 23

Об'єм 50 мл

Країна виробник Південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари