Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий bb cream тональный крем snail rehydration bb cream 40 ml one spring...

340 грн
Опис

Зволожувальний тональний ВВ-крем Snail rehydration BB Cream One spring 40 ml

 забезпечує рівне покриття на обличчі й ефективно маскує вади, зберігаючи водночас природний і здоровий вигляд шкіри, чинить антивікову дію. Засіб допомагає зменшити видимість зморщок і запобігти появі помітних ознак подразнення, викликаних зовнішніми агресорами та стресами. Має дуже легку текстуру, легко розтушовується і швидко підлаштовується під колір вашого обличчя.

Основні активні компоненти:
Муцин равлика — пришвидшує загоєння мікротравм шкіри (рубці, постакне) і звужує пори.

Гіалуронова кислота -проникає в шкіру та зволожує її зсередини, перешкоджає сухості та в'яненню, відновлює еластичність, надає омолоджувальний ефект, згладжує зморшки та запобігає появі нових, сприяє активному ліфтингу.

Вітамін Е — діє як природний зволожувач, уповільнює старіння шкіри та освітлює її, допомагає оновленню клітин, бореться з вільними радикалами. Вітамін Е здатний підвищувати захист шкіри від ультрафіолетового випромінювання. 

Спосіб застосування: За допомогою спонжа, пензля або подушечок пальців нанести невелику кількість ВВ-крему на шкіру та рівномірно розподілити. Для кращого ефекту треба почекати до 10 хвилин, щоб крем адаптувався під тон шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бежевий
Розмір:
  • 40мл