Всі категорії
Додати товар

Тональний bb крем images moisture beauty bb cream

99 грн
Опис

Освіжити образ, надати шкірі красивого і рівного тону можна завдяки використанню тонального ВВ крему від фірми Images. Він ідеально приховує недоліки шкіри, шорсткості нерівності, має ніжну текстуру, легко наноситься та підлаштовується під тон шкіри. Косметичний засіб не забиває пори, дозволяє шкірі дихати, не розмазується та не скочується протягом дня. Косметичний засіб готує шкіру до нанесення інших декоративних засобів, вирівнює рельєф, покращує колір обличчя та зміцнює структуру.
Тональний крем позитивно впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри, матує та прибирає жирний блиск, приховує синці та темні кола під очима, мімічні зморшки, пігментні та вікові плями. Тональний крем інтенсивно зволожує, перешкоджає випаровуванню вологи, живить шкіру корисними вітамінами та мінералами, захищає від передчасного старіння, нейтралізує дії вільних радикалів та створює бар'єр від негативних впливів навколишнього середовища. Використання тонального ВВ крему в б'юті процедурах надає шкірі гладкості та оксамитовості, освіжає та забезпечує доглянутий вигляд.

Застосування: Наносити крем невеликими мазками на попередньо очищену шкіру обличчя за допомогою подушечок пальців, пензлика або спонжа.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
2105my
2105my
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари