Всі категорії
Додати товар

Тональний сонцезахисний (spf 30) зволожувальний bb крем 04 me line bb medium 30 мл

750 грн
Опис

Дуже крутий BB, брала в кінці жовтня 2023, користувалася кілька разів, зараз вже не підходить по тону.
Підійде злегка засмаглій шкірі, не жирнить і не забиває пори, дуже добре перекриває дрібні недоліки.Цей BB надає шкірі дуже доглянутий вигляд.
Краще наносити спонжем. Термін придатності закінчується в жовтні 2024.

Тональний сонцезахисний (SPF 30) зволожувальний BB крем 04 Me Line BB Medium 30 мл
Крем ідеально підходить для щоденного застосування. Завдяки легкій танучій текстурі він швидко поглинається і не залишає жирного блиску. Ефективно маскує дрібні недоліки, приховує розширені пори і почервоніння, матує і надає шкірі свіжий, природний і рівний колір. Крім того, крем пом’якшує, зволожує шкіру, активує її обмінні процеси, забезпечує виражену антиоксидантну дію поряд з ефективним UV-захистом.

Основні властивості 04 Me Line Bb Medium
Хімічні SPF-фільтри забезпечують ефективний захист від ультрафіолету, запобігаючи надлишковому виробленню і накопиченню пігменту в шкірі. А рослинні олії та екстракти дбайливо доглядають і пом’якшують шкіру, ефективно зменшуючи подразнення, почервоніння і сухість шкіри. Крем має тонувальний ефект (середній тон), даючи змогу скорегувати неоднотонність кольору та інші недоліки шкіри.

Показання
Щоденний захист від ультрафіолету (SPF 30). Неоднорідність тону шкіри. Почервоніння і сухість шкіри. Наносити 2-3 рази на день або частіше, залежно від інсоляції (часу перебування на сонці).

Склад
Хімічні SPF-фільтри (октокрилен, авобензон), суміш тригліцеридів каприлової та капринової кислот, олія рисових висівок, токоферилу ацетат, екстракт ламінарії, етилгексилгліцерин, кукурудзяна олія, екстракт насіння кінського каштана, ретинол, олія насіння мускусної троянди, біотин.

Ефективність і переваги
Ефективний захист від ультрафіолету (SPF 30). Легка корекція тону шкіри.

Спосіб застосування
Використовуйте як фінальний етап проведення професійного депігментувального пілінгу, а також для щоденного захисту шкіри від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання. Повторюйте нанесення крему кожні 2-3 години за активної інсоляції.

Термін придатності після відкриття продукту 04 Me Line Bb Medium
12 місяців

Упаковка флакон дозатор 30 мл
Бренд ME LINE Оригінал Іспанія

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
lili1306pekh
lili1306pekh
Була

Схожі товари