Всі категорії
Додати товар

Purito cica clearing bb cream бб-крем з центеллою азіатською

549 грн
Опис

В наявності Тон 13, 15, 21, 23 !

Purito Cica Clearing BB cream ББ-крем із центеллою азіатською для чутливої шкіри з екстрактом центелли вирівнює тон шкіри, маскує недоліки та надає природний сяйливий фініш. Захищає шкіру від впливу UVA і UVB променів протягом дня.
BB-крем посилює захисні властивості шкіри, робить її менш чутливою до зовнішнього агресивного впливу. Покращує процеси відновлення і загоєння, заспокоює подразнення.
У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко поглинається, не залишає липкості та відчуття тяжкості.
Не містить штучних ароматизаторів, парабенів та ефірних олій, завдяки чому підходить для чутливої шкіри. ББ-крем має сонцезахисний фактор SPF38/PA+++, захищає шкіру від активної дії ультрафіолету, зменшує небажану пігментацію та уповільнює процеси старіння. 100% веганська формула.

Екстракт центелли азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає подразнення і набряклість, чинить загоювальну та антибактеріальну дію.

Ніацинамід покращує бар'єрні функції шкіри, регулює процеси оновлення та регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.

Аденозин впливає на синтез колагену й еластину. Знижує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.

Мадекасова кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Має антивіковий вплив, оновлює й активно зволожує клітини епідермісу.

Підходить для чутливої шкіри.

30мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари