Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Веганські тональний вв-крем з екстрактом комбучи dr.ceuracle vegan kombucha tea bb cream

960 грн
Опис

Веганські тональний ВВ-крем з екстрактом комбучи Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea BB Cream Натурально-бежевий відтінок ББ крему робить шкіру ніжною і натурально сяючою, вирівнює тон особи. В основі вдосконаленого бб крему Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea BB Cream - ферментований чорний чай, що містить велику кількість пробіотиків, вітаміну В і різноманітних поживних речовин, що зволожує і живить особа, а також захищає від впливу ультрафіолету (spf 30 pa++). У кремі міститься діоксид титану - фізичний фільтр, який не проникає в шкіру, формує «дзеркальний щит», що відображає сонячні промені. Ніжна і легка текстура бб крему не забиває пори і дозволяє їм дихати, не провокуючи появу висипань. Гібридна формула засобу, що містить есенцію і пігмент бб крему, м'яко і рівномірно лягає на шкірний покрив, без відчуття липкості і тяжкості. Комплекс веганского чаю Vegan Tea Complex запускає всі процеси виведення токсинів, а також регенерацію шкіри, надає інтенсивне живлення і зволоження для збалансованого, здорового кольору обличчя. Активні компоненти ББ крему Dr.Ceuracle: Комбуча (20%) вирівнює тон обличчя, сприяє загальному омолоджуванню шкіри обличчя. Завдяки високій концентрації вітаміну B комбуча з легкістю заспокоює роздратовану шкіру. Гідролат камелії китайської (58,9%) має широкий спектр косметичних властивостей: зволожує, освіжає, заспокоює, зменшує почервоніння і роздратування. Фермент кефірного гриба (унікальне поєднання молочнокислих бактерій і молочних дріжджів) — знижує рівень pH і виробляє антимікробні пептиди, надаючи протизапальну дію. Гіалуронова кислота проникає в середні і глибокі шари шкіри, відновлює оптимальний рівень вологи. Пантенол відновлює шкіру, має протизапальну та заспокійливу дію, пом'якшує і відновлює шкіру. Ніацинамід (вітамін В3) - чинить протизапальну дію, сприяє збільшенню кількості керамідів, що зміцнюють епідермальний бар'єр, і зменшує втрату вологи. Экстракт плодов лимонника благодаря содержанию сапонинов, органических кислот, танина, средство нейтрализует последствия и предотвращает развитие окислительного процесса, тонизирует и освежает увядающую кожу.
* При большом количестве свободных радикалов нарушается окислительно-восстанавливающий баланс и начинается разрушение микробиому кожи, что в результате приводит к процессу повреждения клеток и старения.

Токоферол (витамин Е) смягчает кожу и осуществляет защиту липидного баланса

Нанесите несколько капель крема BB на кожу лица. Рівномірно розподіліть і масажуйте до тих пір, поки крем повністю не підлаштується до вашого типу шкіри Обсяг 39 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
my_ra...
Rainbow_shop_ua
Суми
88% виконаних замовлень
Була