Всі категорії
Додати товар

Тонуючий сс-крем 9 в 1

319 грн
Опис

СС-крем beauty-секрет ідеальної шкіри!
СС-крем - це насправді багатофункціональний косметичний засіб, який подарує твоїй шкірі сяйво краси і здоров я.

Продукт поєднує в собі властивості зволожувального, живильного та сонцезахисного кремів, а також тональної основи. 9 в 1: Олія макадамії Арганова олія Вітамін С Вітамін В3 Протеїни шовку Екстракт вівса Колаген Мультімінерали SPF 25 До складу засобу входить комплекс натуральних компонентів: живильна олія макадамії, вітаміни С і ВЗ, які покращують колір обличчя, зволожувальні протеїни шовку й екстракт вівса, що стимулює процес клітинної регенерації.

Колаген та арганова олія розгладжують дрібні зморшки і перешкоджають появі нових, підвищуючи еластичність шкіри. Крем вирізняється легкою нежирною консистенцією, завдяки чому він не обважнює шкіру і не забиває пори. СС-крем рівномірно розподіляється, створюючи ідеальне покриття та ефективно маскуючи недосконалості шкіри.

Фактор захисту SPF 25 подовжує час безпечного перебування на сонці, піклуючись про продовження молодості шкірного покриву.

Спосіб застосування: нанести невеликими мазками на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, пензля чи спонжа.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize