Всі категорії
Додати товар

Сс - крем с вітаміном u cu skin vitamin u cc cuskin cream spf 38 7 мл

249 грн
Опис

СС-крем с вітаміном U CU SKIN Vitamin U CC Cream SPF 38 7 мл
Мультифункціональний капсульний СС-крем нового покоління 3 в 1 вирівнює відтінок шкіри + розгладжує текстуру + захищає від сонця. Містить наночастинки, які розчиняються на шкірі, надаючи їй здорового кольору, свіжості та сяйва. Ідеально підлаштовується та не скочується протягом дня. Крем містить 5 видів гіалуронової кислоти, яка інтенсивно зволожує та утримує вологу всередині клітин. SPF 38 захищає від UVA та UVB променів завдяки міксу фільтрів. Ніацинамід помітно покращує стан шкіри. Вітамін U уповільнює процеси старіння, розгладжує зморшки та делікатно доглядає чутливу шкіру.
Активні компоненти:

- Вітамін U. Прискорює регенерацію клітин, сприяє оновленню та відновленню шкіри.

- Пантенол. Пом’якшує та зволожує, захищає від зневоднення, відновлює пошкоджену шкіру, загоює.

- Мікс сонцезахисних фільтрів. SPF 38 захищає від UVA та UVB променів.

- 5 видів гіалуронової кислоти. Діючи подібно до губки притягує і утримує вологу на поверхні шкіри. Візуально вирівнює рельєф та зменшує вираженість дрібних зморшок.

- Ніацинамід. Підвищує захисні та вологоутримуючі функції шкіри. Стимулює синтез волокон колагену, нейтралізує вільні радикали, тим самим гальмуючи окислювальні процеси у клітинах. Має себорегулюючу, протизапальну та м’яку антибактеріальну дію, зменшує висипання. Вирівнює загальний тон обличчя, освітлює постакне.

Спосіб використання: наносити крем тонким шаром як будь-який засіб для щоденного догляду за шкірою. Коригувальний крем може бути використаний як праймер і / або як самостійний засіб. Уникайте контакту з очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 7мл