Всі категорії
Додати товар

Тональний доглядовий ссс крем з пептидами trimay ccc cream spf50+pa+++ пробник 1 мл

13 грн
Опис

Код 2280

На зміну популярним BB-кремам прийшли так звані ССC-креми – color correcting cream. У порівнянні з BB-кремами вони мають більш легку текстуру і не містять масел, до того ж включають більше доглядають речовин. У той час як BB-крем підходить для маскування почервоніння, застосування CCC-кремів дозволяє надати всій шкірі рівний природний відтінок без почервоніння або сірого підтону. Тепер можна не шукати компроміс між доглядовою та декоративною косметикою – його знайдено!

Коригуючий крем для догляду Trimay CCC Cream SPF50+PA+++ - це унікальний засіб, який здатний змінювати колір і підлаштовуватися під тон шкіри, за рахунок своєї інноваційної здатності до корекції кольору. Крем є багатофункціональним засобом, який повноцінно виконує функції як доглядового, так і тонального крему, ідеально маскуючи всі недосконалості мікрорельєфу.

Trimay CCC Cream одночасно поєднує в собі 7 б'юті-коштів:

- база під макіяж (праймер)

- консилер

- коректор

- тональний крем

- зволожуючий крем

- крем проти зморшок

- сонцезахисний засіб

Крем розроблений на основі системи Color Fit, що складається з мікрокапсул з пігментом, які підлаштовуються під тон шкіри, залишаючи покриття тонким та абсолютно непомітним. При нанесенні Trimay CCC Cream має білий відтінок, який при розтушовуванні в міру розпаду мікрокапсул і вивільнення пігменту набуває рожевого відтінку, а потім тілесного кольору, який ідеально збігається з натуральним відтінком шкіри. Крем створює легке природне покриття, що приховує всі недоліки шкіри, не обтяжуючи її. Крім вирівнювання тону шкіри, ССС-крем також маскує почервоніння, пігментацію, судини. Дуже комфортний у використанні та практично не відчутний на обличчі. При цьому засіб має відмінну адгезію і стійкість, що дозволяє зберегти свіжість макіяжу протягом усього дня.

Завдяки ретельно підібраному складу інгредієнтів Trimay CCC Cream забезпечує повноцінне харчування та глибоке зволоження шкіри, є функціональним освітлюючим засобом та засобом проти зморшок. Крем містить зволожуючі, омолоджуючі, протизапальні та антиоксидантні компоненти та повноцінно доглядає шкіру, а потужний сонцезахисний фільтр SPF50+PA+++ оберігає від згубного впливу ультрафіолету.

Основні інгредієнти:

Palmitoyl Tripeptide-5 (Syn®-Coll)
Комплекс TTPep

Oligo-HA - олігосахарид

Гідролат бамбука
Гідролізований колаген

Спосіб застосування: На останньому етапі основного догляду за шкірою нанесіть відповідну кількість засобу та рівномірно розтушуйте за допомогою пензля або спонжу.

Об'єм: 1 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари