Всі категорії
Додати товар

Кушон тональний крем основа під макіяж cc cream avocado o'cheal (4776)

235 грн
Опис

Новий, у нерозпакованій слюді та відповідно до Закону про захист прав споживачів поверненню не підлягає.
Тон №2 - натуральний.
Має матуючий ефект із опцією підлаштування під тон шкіри, що сприяє ефективному приховуванню недоліків.
Іде у картонній коробочці, запаяній у слюду, разом зі спонжем-грибом.
Спонж краще використовувати, змоченим водою.
Застереження від виробника: не допускати потрапляння у очі.
Зберігати у прохолодному місці, подалі від прямої дії сонячних променів.
Бренд: O'Cheal.
Має легку текстуру та сприяє зволоженню шкіри, роблячи її більш гладенькою та м'якою. Після наненсення на шкіру, вона продовжує "дихати".

Опис із сайту:

Забезпечити шкірі обличчя красивий натуральний відтінок і стійкий макіяж можна за допомогою кушона з авокадо.
Даний косметичний засіб має легку текстуру, добре розтушовується та швидко адаптується під структуру шкіри, не пересушує епідерміс та не залишає відчуття маски.
Кушон глибоко зволожує шкіру, живить її корисними речовинами, вирівнює дрібні недоліки та покращує колір обличчя, надає гладкості та оксамитовості.
Косметичний засіб регулює вироблення шкірного жиру, захищає від негативних впливів навколишнього середовища, блокує дію вільних радикалів, бореться із сухістю та зневодненням.
Авокадо, що входить до складу кушона, відновлює та нормалізує обмінні та захисні функції, перешкоджає появі висипань та почервонінь, уповільнює вікові зміни, пом'якшує та прискорює регенерацію.
Кушон лягає рівним шаром, не змащується і не розтікається протягом дня, добре маскує розширені пори, зморшки, темні та пігментні плями, купероз та інші дрібні недосконалості.
Використання кушону в б'юті процедурах підвищує стійкість макіяжу, позитивно впливає на зовнішній вигляд та загальний стан епідермісу, забезпечує гарний та рівний тон шкіри, надає їй доглянутого вигляду.

Що таке СС-крем? - відповідаю:

Після колосального успіху ВВ-кремів, формулу яких розробили німецькі косметологи, в лабораторіях Японії та Південної Кореї взялися за вдосконалення нового тонального засобу. Що з цього вийшло? - Абсолютно новий, унікальний за своїми характеристиками продукт, який сьогодні присутній у косметичці більшості дівчат – СС-крем.
Перша версія тональних основ з абревіатурою СС з’явилася на б’юті-ринку 2010 року. Це сталося завдяки сінгапурському бренду Rachel K, засновницею якого стала “Міс Сінгапур – 2009” Рашель Кум. Тренд швидко набув популярності серед азіатських дівчат, а вже за кілька років отримав заслужене визнання в усьому світі.
Абревіатура СС (англ. Colour Control) розшифровується як “кольорокорекція” або “контроль кольору”. Основне призначення продукту полягає в боротьбі з недосконалостями шкіри – усунення почервоніння, маскування пігментації, “судинної сіточки”, синців.
Успішно поєднуючи найкращі властивості ВВ-кремів і тональних основ, СС-креми не просто маскують дефекти, а й доглядають за шкірою протягом усього дня. Завдяки вітамінним комплексам, мінералам, натуральним екстрактам і оліям, присутнім у складі формул у високій концентрації, СС-креми живлять, зволожують, борються з вогнищами запалень, надають дермі антивіковий ефект.
Ще одна характерна для СС-кремів особливість – присутність сонцезахисних факторів. Тонкий шар крему, нанесеного на обличчя, захищає шкіру від негативного впливу прямих сонячних променів, запобігає ранньому в’яненню дерми та фотостарінню.
Таким чином, СС-креми не просто забезпечують відмінний маскувальний результат, а й делікатно доглядають за шкірою – вирівнюють тон і мікрорельєф, зволожують і захищають від несприятливого впливу зовнішнього середовища.

Кінцевий термін використання: 10.08.2026.

Доставка:
Нова пошта або Укрпошта, або MeestExpress після повної!! (з урахуванням комісії, якщо термінал або банк бере за свої послуги) оплати на карту

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 20мл