Всі категорії
Додати товар

Chanel cc cream super active spf 50:

2999 грн
Опис

Тональний крем з 5 супер властивостями: вирівнювання, зволоження, корекція, захист і сяйво шкіри кожного дня. В чому секрет? Його формула збагачена потужним натуральним екстрактом «суперфруктів» — сливи какаду — для ще більш комплексної корекції. Освіжаюча текстура, ідеально сумісна зі шкірою, створює абсолютно природний сяючий колір обличчя.

Нова формула щодня зволожує і захищає шкіру, зберігаючи її красу. Текстура шкіри поліпшується, колір обличчя стає однорідним і сяючим. Одним жестом комплексний СС CREAM демонструє 5 своїх супер властивостей:

ВИРІВНЮВАННЯ: видимість недоліків, таких як пігментні плями, почервоніння і розширені пори, зменшується на 39% *. Колір обличчя бездоганно рівний, шкіра виглядає природною і гладкою.
ЗВОЛОЖЕННЯ: шкіра миттєво стає еластичною, комфорт та тривале зволоження — впродовж 12 годин **.
КОРЕКЦІЯ: з самого першого місяця використання ознаки віку стають менш помітними. Виразність глибоких і дрібних зморшок згладжується на 20% ***. Шкіра виглядає гладкою і пружною.
ЗАХИСТ: відразу після нанесення шкіра ефективно захищена від агресивних зовнішніх чинників і забруднення навколишнього середовища, а також від УФ-випромінювання спектрів UVA і UVB (SPF 50 / PA +++).
СЯЙВО: кожного дня шкіра знову сяє. Сяйво шкіри збільшується на +13% ***.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 30мл