Всі категорії
Додати товар

Адаптивний крем locean color correction cc cream spf 45 для корекції тону шкіри

820 грн
Опис

Адаптивний СС крем LOCEAN Color Correction CC Cream spf 45 для корекції тону шкіри

Тональний засіб із гарним Spf, невагомою текстурою й в одному єдиному відтінку — L'ocean CC Cream
Цей СС має білу основу з дуже дрібними, майже невидимими бежевими домішками, досить густою, не тече. Під час розподілу засобу по шкірі-крем починає набувати колір шкіри, поступово перетворюючись із білої маси на тональний засіб із ніжним бежевим відтінком.

СС-крем LOCEAN Color Correction CC Cream — це багатофункціональний продукт для обличчя, розроблений для надання шкірі натурального та свіжого сяйва. Цей унікальний CC-крем обладнаний інноваційною технологією, яка миттєво пристосовується під природний тон шкіри кожної людини, забезпечуючи ідеальне поєднання виняткового зволоження та легкого покриття.
Його розумна формула містить мікропігменти, які активуються під час нанесення на шкіру, даючи крему миттєво перетворитися і підлаштуватися під відтінок вашої шкіри. До складу CC CREAM входять мікрокапсули з кольором 3 різних відтінків. Він ніжно зливається з природним кольором обличчя, створюючи бездоганний і рівний тон без ефекту маски. Ваші недосконалості, плями та червоні плями будуть помітно зменшені, водночас збережеться природний вигляд вашої шкіри.
Під час вичавлювання з туби Locean CC cream має світлий тон, але під час розподілу на обличчі мікрокапсули з пігментом розчиняються і CC cream підлаштовується під колір вашої шкіри, надаючи їй досконалий і природний колір.
Крім миттєвого коригувального ефекту, CC-крем також збагачений зволожувальними компонентами, які покращують гладкість шкіри та надають їй здорового блиску. Багатий комплекс антиоксидантів допомагає захистити шкіру від шкідливих чинників довкілля, а SPF 45 забезпечує надійний захист від шкідливих ультрафіолетових променів.
CC-крем легкий у застосуванні та підходить для всіх типів шкіри. Його невагома текстура робить шкіру м'якою та шовковистою, а тривалий ефект допомагає зберегти бездоганний вигляд вашого макіяжу впродовж усього дня. Бездоганний тон шкіри та природне сяйво — все, що вам потрібно для ідеального образу!СС крем LOCEAN Color Correction CC Cream — це чарівний крем, який робить Вашу шкіру молодшою. Надає їй природного відтінку та яскравості.
Маскує вади, вирівнює тон шкіри та має абсолютно природний вигляд.
Знижує стрес шкіри від негативного впливу довкілля.
Розгладжує зморшки та запобігає появі нових.
Покращує структуру шкіри. Працює як праймер.
CC cream LOCEAN підходить під будь-який колір шкіри, крім дуже світлої й дуже темної.
Об'єм 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари