Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кремовий хайлайтер laritzy cream highlighter virtue true gold 2 г

360 грн
Опис

Laritzy Cream Highlighter Virtue — хайлайтер із ніжною кремовою формулою і "вологим" фінішем. Засіб дасть змогу розставити акценти в макіяжі, підсвітити потрібні зони та подарувати шкірі гарне здорове сяйво "зсередини".

За допомогою Laritzy Cream Highlighter Virtue можна створювати як легкий ефект підсвічування, так і накладати кілька шарів хайлайтера або використовувати його разом із рідкими засобами. У будь-якому разі результат буде передбачуваним, стійким і неймовірно ефектним.

Ніжна кремова текстура в поєднанні з ультрасяючими частинками зробить нанесення цього хайлайтера суцільним задоволенням, даючи змогу створити вам саме той ефект, на який ви розраховували.

Хайлайтер можна використовувати як для щоденного макіяжу, щоб підкреслити вилиці, очі, брови та ніс, так і для яскравих вечірніх образів або для фотозьомки, щоб отримати очікувані ефекти від фотографій. З його допомогою також можна замаскувати дрібні зморшки та, у поєднанні з тональним кремом, прибрати жирний блиск з обличчя, підсвічуючи потрібні зони шкіри.

Ніжна текстура хайлайтера Laritzy Cream Highlighter Virtue, його невагомість і по-справжньому чарівне, легке сяйво підкорять вас із першого нанесення. Такий хайлайтер стане прекрасним подарунком як собі, так і найкращій подрузі, адже в ньому мають потребу всі, хто розуміється на гарному макіяжі.

Відтінок Virtue - класичний золотий металік.

Підходить для шкіри всіх відтінків.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yl9s9
yl9s9
Супер-продавець
Новомосковськ
95% виконаних замовлень
Був