Всі категорії
Додати товар

Розкішна палетка хайлайтер + бронзер natasha denona alloy ceek duo bronze & glow...

940 грн -2% 923 грн
Опис

Оригінал
20 g (повнорозмірна)

Natasha Denona Alloy Cheek Duo Super Glow&Bronze Powder — найкраще рішення для ідеального контурування. У цій палітрі зібрані два ключові продукти: хайлайтер і бронзер із матовим фінішем, що дають змогу використовувати техніки контурингу та стробингу як професійний візажист.

Ніжна олійна текстура палетки буквально зливається з вашою шкірою, створюючи бездоганний і природний контур. Формула пудри-хайлайтера насичена перламутровим пилом і світловідбивними частинками, створюючи ефект фотофільтрів, даючи змогу майстерно приховати вади, сліди втоми та стресів, підсвітити потрібні ділянки, даруючи обличчю гарне сяйво молодості. Матові рум'яна-бронзери покликані затінити потрібні ділянки обличчя, змоделювати його риси та надати шкірі гарного засмаглого відтінку.

Для використання цієї палітри просто візьміть пензель для рум'ян, нанесіть рум'яна-бронзер на яблука щік, потім проведіть в напрямку заглиблень вилиць, щоб створити заворожливий контур. Для чудового сяйва акуратно нанесіть хайлайтер на верхню частину вилиць, під бровами та над верхньою губою.

Natasha Denona Alloy Cheek Duo Super Glow + Blush & Bronze Powder включает:

Super Glow — теплий суперсяйний золотий пігмент, що суперсяє.
Blush&Bronze Powder — рум'яна-бронзер у гарному природному відтінку з матовим фінішем.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари