Всі категорії
Додати товар

523061 рідкий хайлайтер peach paradise

800 грн
Опис

Сяйте в дорозі з рідким хайлайтером наступного покоління Iconic London для м’якого фокусування та яскравості при свічках: Rollaway Glow
Що це таке?
Абсолютно унікальний і ІКОНІЧНИЙ засіб для сяйва, Rollaway Glow не схожий на жоден інший хайлайтер, який ви коли-небудь пробували. Це миттєвий освітлювач, розміщений у геніальному роликовому аплікаторі, який плавно тане на шкірі, не порушуючи ваш макіяж. Він майстерно надає шкірі миттєвого здорового сяйва для бездоганного сяйва, схожого на фільтр, без додавання видимого блиску чи мерехтіння.

Що він робить?
Rollaway Glow — це найпростіший спосіб отримати своє сяйво в дорозі. Він миттєво надає шкірі красиве, чисте сяйво - як фільтр IRL. Ультратонкий перламутровий флюїд (до складу якого входять олео-гель і вдосконалені плівкоутворювачі, які допомагають йому танути у вашій шкірі) майстерно додає світла та сяйва шкірі, не порушуючи ваш макіяж під ним і не створюючи відчуття липкості. Позбавтеся від тьмяної та втомленої шкіри за лічені секунди та приготуйтеся до МЕГАВАТНОГО сяйва.

Де носити
Використовуйте окремо або поверх макіяжу, щоб надати шкірі здорового вигляду. Унікальна система доставки ролерів робить його ідеальним для використання в дорозі, тобто ви можете покласти його в сумку та отримати миттєве сяйво – куди б вас не привів день.

Як використовувати
Rollaway Glow абсолютно БЕЗПЕЧНО. Просто проведіть по шкірі круговими рухами до високих точок обличчя та будь-яких ділянок, де ви хочете додати шкірі блиску мрії.

Ключові інгредієнти
Oleogel: ця блискуча краса дозволяє пігментам плавно ковзати по шкірі, не порушуючи ваш макіяж під ним.
Формувальники клейкої плівки: звичайно, вони не звучать найпривабливіше, але ці маленькі діти забезпечують справді ІКОНУ, глянсове покриття. Вони є секретом гладкого блиску з м’яким фокусом.
Перламутрові пігменти: ми вибрали найкращі ультратонкі перламутрові пігменти, які допоможуть надати шкірі сяючого відтінку.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
65% виконаних замовлень
Була

Схожі товари