Всі категорії
Додати товар

Палетка хайлайтер + рум'яна бронзер natasha denona alloy cheek duo bronze & glow palette 20 г

1005 грн
Опис

Оригінал, виробництво США

Natasha Denona Alloy Cheek Duo Super Glow & Bronze Powder - найкраще рішення для ідеального контурування. У цій палітрі зібрані два ключових продукти: хайлайтер і бронзер з матовим фінішем, що дозволяють використовувати техніку контурінгу і стробінгу як професійний візажист.

Ніжна масляниста текстура палетки буквально зливається з вашою шкірою, створюючи бездоганний і природній контур. Формула пудри-хайлайтера, насичена перламутровим пилком і світловідбиваючими частинками, створюючи ефект фотофільтрів, дозволяє майстерно прикрити недоліки, сліди втоми і стресів, підсвітити потрібні ділянки, даруючи обличчю красивого сяйва молодості. Матові рум'яна-бронзер покликані затінити необхідні ділянки обличчя, змоделювати його риси і надати шкірі гарного засмаглого відтінку.

Для використання цієї палітри просто візьміть пензль для рум'ян, нанесіть румя'на-бронзер на яблучки щік, а потім проведіть у напрямку поглиблень вилиць, щоб створити заворожливий контур. Для чудового сяйва акуратно нанесіть хайлайтер на верхню частину вилиць, під бровами і над верхньою губою.

Natasha Denona Alloy Cheek Duo Super Glow + Blush & Bronze Powder включає:

Super Glow - теплий суперсяючий золотий пігмент.
Blush & Bronze Powder - рум'яна-бронзер в красивому природному відтінку засмаглої шкіри з матовим фінішем.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари